Sprintpass och trötta kroppar

Idag vaknade nog dom flesta av oss lite tröttare än vanligt..och de börjar verkligen kännas i kroppen av all träning! Benen är som trästockar och armarna som spegetti..Men de var bara att kliva upp och äta frukost, samma gamla vanliga havregrynsgröt.. Motivationen till att sedan byta om och träna var att de va dagens enda pass..(positivt tänkande va de ja...) Passet var inte vilket pass som helst utan de stod sprintintervaller på schemat, Erik parade ihop oss två och två och långa impulser skulle köras..6 st som visade sig vara jobbigare än vanligt, och passet hade knappt börjat. Sedan blev det sprint för hela slanten, en bana, tre lag, två och två, tävling mot varandra och 5 varv..Med en trött kropp och mjölksyra i låren och rumpan slet man sig igenom banan varv efter varv med tanken att de här gör oss starkare..Helt slutkörda efter intervallerna åkte vi runt glada och nöjda och bara njöt av dom fina spåren som var idag (kom lite nysnö inatt) tills duschen och lunchen väntade inne på hotellet.

Pigga innan passet.


Trötta..Riktigt trötta!

Efter maten kom Erik ner till våra rum och sa att vi som skulle hoppa bungyjump var tvungen att boka de nu så de var säkert att vi fick någon tid innan vi åker hem...Men innan vi bokade så kollade vi på en film, från de stället där vi ska hoppa..Och jag kan säga de att de var fruktansvärt högt!!!! Men bokade de gjorde vi, jag, Jossan och Hanna..Och på tisdag ska vi hoppa, är de tänkt iallafall! Efter bokningen blev det ett litet kort skyttepass, som för min del gick sådär..Sen väntade vila och en liten powernap tills middagen var klar. Nu har vi nyss kollat klart på filmen och ska snart krya ner i sängen och säga godnatt för idag!

Bild från skyttepasset.

Hoppas att ni där hemma har de lika bra som vi har de här, för nu ska vi bara njuta av den sista veckan här i vinterparadiset! / Linn

Persson 18 år

Godkväll alla nära och kära och alla de som läser vår blogg. Vi har nyss varit upp och ätit frukost och ligger nu och slappar i sängen i väntan på första passet.
Igår så var det 9 dagar sedan vi kom hit. Tiden går sjukt fort här på denna fantastiska ö. Vi började med ett benskate och stakpass på morgonen där vi körde 30min på vardera. Behöver jag ens nämna att det var jobbigt? Men det var också roligt att variera träningen och få känna att träningen verkligen ger. Även om det för mig krampade lagom på framsidan av vaden under benskaten och att jag tänkte på nutellan jag skulle få äta efter passet medan jag stakade upp för de brantaste partierna på banan. Det handlar mycket om hur man tänker och det är upp till en själv att göra träningen bra. Vilket jag tycker vi har kämpat på bra med här borta, vi har inte bara varit ute de alla timmarna som vi tränat utan vi har sett till att ge allt när de behövs och gjort så vi får ut så mycket som möjligt av träningen.Vet dock inte om mitt tänk angående att få äta choklad efter passet är optimalt och verkligen inte målinriktat. Men jag antar att alla har sitt egna lilla sätt.

Efter träningen så var det  lunch och det bjöds som vanligt på god mat. Trots att vi blir bortskämda med maten här så börjar börjar vi tröttna på  potatis då det serveras varje dag och saknar  "vanlig mat" som pasta och skinksås, pizza, tacos och köttbullar. (så då vet ni vad vi vill ha när vi kommer hem ;-)) )

Klockan två var det tävling här på Snow Farm. En bana på 5km i klassiskt stil och ja ni ser rätt det är vår duktiga tränare Erik som korsar mållinjen på bilden, först dessutom. Yay! Vi andra agerade hejjarklack istället eftersom att vi hade ett eftermiddags pass som väntade.

Då blev det derby, Hälsingland vs Härjedalen med grenar som fotboll, doppboll och rugby. Hälsingland vann  såklart efter utklassning på fotbollen men dock mycket hårt motstånd från Härjedalen på de andra sporterna där vi fick 2 förluster så det slutade med  3-2 i matcher. Efter vi lekt av oss åkte vi skidor en sväng och några av oss gick in och körde femminuters styrka, vilket innebär att vi kör 5 min ben, mage, rygg och armar två varv. Vilket alltså blir 40min effektivt tid. Det blev ett bra pass!

Innan middagen gick jag Sara och Hanna upp till middagen lite tidigare för att fixa till en liten överraskning. Det var ju inte vilket dag som helst igår utan det var Perssons 18-års dag och det ska ju såklart firas! Så vi andra hade pratat med köket innan ifall de kunde göra en födelsedagstårta tills igår.
Vilket dom  kunde, all personal är så trevlig och snäll här!! Så vi åt middag och hämtade sedan tårtan och sjöng för 18-åringen.




Efter den goda tårtan var vi sjukt mätta, då gick vi och kollade på en film som hette Ghost. Efter det blev vi jättetrötta och orkade därför inte blogga. Hoppas ni har det bra där hemma och inte blev allt för ledsna över den sena uppdateringen! :-)

/jossan