Bra träningspass och mycket sömn

Godförmiddag alla glada där hemma! Dock så är det kväll här och vi har njutit av dagens middag, pasta och skinka samt cheesecake med rabarber till efterrätt, mumma!
   Imorse vaknade jag upp ganska pigg, men de andra säger att de vaknade med känslan av att vara halvt döda och de flög inte upp ur de sköna (men smala) sängarna precis. Men upp tog sig alla och efter den numera uttjatade frukosten kunde vi vila lite innan dagens första pass skulle dra igång. Fast just denna morgon var det lite motigt att dra på sig pjäxorna och åka ut, det var nämligen dimma, snö och blåst ute. Men när vi väl kom ut så var det inga problem alls. Vi hade ett 2,5 timmars pass att avverka och det var bara att köra igång. De andra körde klassiskt, medan jag körde skate eftersom jag åkte klassiskt igår eftermiddag. Coach Erik körde också skate och vi drog ut på en härlig 14km slinga som finns här, River Run heter den. Måste erkänna att jag hade lite svårt att hänga med Eriks långa skär med mina korta ben, men tempot var bra och jag njöt och tänkte på tekniken en hel del. Körde även ett till varv på slingan i snöstormen innan vi alla samlades och lekte lite den sista tiden. Körde som vanligt olika bollsporter med våran kreativt gjorda boll, med plast och tejp kommer man långt! Fast att vi alla var ganska sopslut när vi lekte, så körde vi på ordentligt tills passet var färdigt. Persson höll dock på att ge upp ett tag, men efter att jag hotade honom att om han inte kämpar sista tiden skulle han va tvungen att köra en halvtimme extra så fick han allt fart i kroppen igen! För min del kändes passet det rätt bra, hade bra flyt i åkningen och höll ett bra och behagligt tempo. Älskar att bara få mata på under en längre tid i spåren! De andra kände sig slitna i kroppen, men det har ju tränat lite mer än mig eftersom jag var sjuk i början. Motivationen just nu är det snart är dags för en vilodag.

Att vakna upp till detta var inte lika kul som att vakna upp till sol.



Lite blandade bilder från passet, grymt kämpat alla!

Efter ett längre pass smakar lunchen ännu godare än vanligt och vi åt som grisar allihopa. Trötta som få kröp vi ner i sängarna och tog en rejäl powernap, jag sov drygt en timme och det var så otroligt skönt och välbehövligt. Sömn mellan passen är grymt bra för då återhämtar man säg bättre. And so we did. Vi fick vila länge innan nästa pass skulle genomföras, styrka på gymmet var det som gällde. Trots att vi är här för att åka skidor så är det bra och viktigt att underhålla styrkan, så vi valde att lägga in veckans styrkepass idag då vädret var lite motbjudande. Vi värmde upp med diverse saker, löpning, cykel, rodd, hopprep och följa John, innan vi körde lite maxstyrka och avslutade med allmänstyrka. Vi kunde inte få ihop alla styrkeövningar som vi brukar köra hemma på gymmet, men de övningar vi kunde köra gjorde vi och vi fick ihop ett bra pass. Det är väl bara att invänta den där sköna träningsvärken nu antar jag.. Vi avslutade passet med avvärmning och stretching, det sistnämnda var verkligen behövligt och något jag måste börja göra oftare..

Benböj, Jossan och Persson in action!



Chins. Lite svårt att hålla sig för skratt när kameran åker fram..


Grymma brudar vid bänkpressen!
Och lite jobbig allmänstyrka, mjölksyran bara sprutar..

Lite hopprep på slutet, vi hoppade flera i samma rep, vilket var svårt men vi klarade i alla fall några hopp!

Nu har vi just kikat på ännu en film, börjar höra till vardag att kolla på film varje kväll men det är bara mysigt. Vi känner oss sömniga nu och ska straxt gå och lägga oss, med mycket träning orkar vi inte vara uppe så länge trots att vi sover på dagarna också. Men sova är skönt! 
   Imorgon händer det grejer må ni tro! Till en början ska vi köra ett intervallpass med skytte innan vi nästan direkt efteråt ska sätta oss i minibussen och åka ner till Queenstown. Har nämligen vila imorgon eftermiddag och då ska jag, Linn och Jossan förhoppningsvis hoppa bungy jump. Varför jag skriver förhoppningsvis är för att vi inte har någon som helst aning hur vi kommer reagera när vi står där uppe. Det kommer vara vi, ett rep, ett hopp, 134 meter. Men vi ska klara det! Vi har faktiskt redan betalat och detta är något vi pratat om under hela resan, vi måste hoppa! Lite nervösa är vi dock men också förväntansfulla såklart. Aja, vi får se hur det går och ni får veta mer om det imorgon. De andra som inte hoppar ska spendera eftermiddagen på stan och vad de hittar på är ännu oklart, men det blir säkert något roligt. Nu fick Linn just höra utav Agnes att hon ser neddrogad ut, så det är nog dax för oss att sova, haha. 

Godnatt där hemma, hoppas ni har en bra dag! /Hanna