Toy Story och glidvalla

Sex trötta, slitna kroppar var de som en en gång klev upp för att i morgonsolen köra ett kombpass. Passet gick fort och vips var det lunch. Tiden flyter i väg här när man får glida runt på hårda, fina spår i solen. De är så otroligt fint här. Naturen som enbart består av klippiga berg täckt med snö får en verkligen på gott humör. Jag njuter av varje sekund av tiden jag glider på skidorna.


Efter lunch vilade vi bort matkoman framför Toy Story innan de va dags för träningspass nummer två.
Andra passet för dagen var ett lugnt klassiskt med mycket stakning. Jag och Linn körde lite kortare än de äldre som körde 2 timmar. Träningsvärken från gårdagens skidstyrka då bara armarna jobbar kändes av varje gång du satte ner stavarna i den hårda snön. 



Nu på kvällen efter vi käkat den sena, men som alla andra dagar den mycket goda middagen kollade vi på Toy Story 2. De är nå otroligt vad god, vällagad mat dom serverar här. Under både lunchen och middagen serveras soppa, potatis eller ris och någon form av kött och sen efterrätt. Du går iväg med världens matkoma varje dag och än har jag inte stött på en måltid som inte varit god.


Glada snöhälsningar från Agnes