Snow in snow farm!

Vaknade redan vid 6 imorse, tidsomställningen gör så vi är trötta som få på kvällen. vi går och lägger oss hur tidigt som helst men sedan vaknar vi dock för tidigt.. Vi var inställda på att börja dagen med löpning och styrka men planen ändrades till fri skidåkning, spåren var bitvis bra men ännu hade ingen nederbörd kommit. Första skidpasset på hög höjd var inte det lättaste ska jag säga er, kroppen kändes som tunga stockar samtidigt som man inte hade vanan inne och vinglade runt. Efter ca fem minuter bjöd Jossan (såklart) på första vurpan. Under hela passet så kom det mer och mer dimma tillslut började det äntligen snöa, wohoo! Äntligen kommer den riktiga vintern hit så vi kan utnyttja alla fantastiska skidspår som finns här på snow farm. 
                                          let me take a selfie innan vi drar ut på passet
 

Efter passet var de dags för lunch för att sedan ladda om batterierna för nästa pass. Under dagen vräkte snön ner för fullt, the snow is here to stay! (får vi hoppas på iaf). När det var dags för nästa pass så snöa det fortfarande för fullt. Andra passet innehöll först skidåkning och sedan direkt efteråt in på gymmet för att köra uthållighetsstyrka, var grymt jobbigt och var hel slut efteråt men med en skön känsla! Alla gjorde ett kanon jobb! 




Kanske finns det någon där hemma som undrar varför fröken Carlström inte finns med på några bilder, det är inte för att hon är kameraskygg utan att hon har faktiskt gått och blivit lite små sjuk så hon vilar upp sig för att sedan kunna njuta av skidåkningen tillsammans med oss, men under tiden så får hon sova, äta och kurera upp sig. Men hon är på bättringvägen och vi håller tummar och tår att hon blir frisk!

hoppas ni har det toppen bra där hemma!
Mvh Sara

Första träningsdagen

Dagen började klockan 8,00 helt utvilade efter ungefär 12 timmars sömn och vi var redo att börja träna. Klockan blev 9,00 och löpning stod på schemat eftersom vädret inte riktigt vill samarbeta. Under natten hade de regnat och spåren var dåliga.
Med många restimmar, tidsomställning och höghöjd (1700 möh) i bagaget så blev denna löptur väldigt jobbigt trots att den bara var i en timme. 

Med dessa fina stooora orangea reflexvästar drog vi ut på våran löptur.



Efter löpturen väntade en god lunch, lite sömn och ihopskruvning av vapen. Eftermiddagens pass bestog av styrka inne på gymmet, som också visade sig vara väldigt jobbig på denna höga höjden. Uppvärmningen bestog av löpning i alla hotellets korridorer då de inte fanns tillräckligt med maskiner till alla. Styrkepasset vi körde innehöll lite komplexstyrka, rörlighet och allmänstyrka. 



Denna dag var vi också väldigt trötta så efter middagen hann vi bara ha genomgång av träningen kommande veckorna här på Nya Zeeland innan vi gick och la oss ihopp om att snön skulle komma tillbaka.
Hoppas allt är bra där hemma! 

/Linn, Agnes och Persson