Sprintpass och trötta kroppar

Idag vaknade nog dom flesta av oss lite tröttare än vanligt..och de börjar verkligen kännas i kroppen av all träning! Benen är som trästockar och armarna som spegetti..Men de var bara att kliva upp och äta frukost, samma gamla vanliga havregrynsgröt.. Motivationen till att sedan byta om och träna var att de va dagens enda pass..(positivt tänkande va de ja...) Passet var inte vilket pass som helst utan de stod sprintintervaller på schemat, Erik parade ihop oss två och två och långa impulser skulle köras..6 st som visade sig vara jobbigare än vanligt, och passet hade knappt börjat. Sedan blev det sprint för hela slanten, en bana, tre lag, två och två, tävling mot varandra och 5 varv..Med en trött kropp och mjölksyra i låren och rumpan slet man sig igenom banan varv efter varv med tanken att de här gör oss starkare..Helt slutkörda efter intervallerna åkte vi runt glada och nöjda och bara njöt av dom fina spåren som var idag (kom lite nysnö inatt) tills duschen och lunchen väntade inne på hotellet.

Pigga innan passet.


Trötta..Riktigt trötta!

Efter maten kom Erik ner till våra rum och sa att vi som skulle hoppa bungyjump var tvungen att boka de nu så de var säkert att vi fick någon tid innan vi åker hem...Men innan vi bokade så kollade vi på en film, från de stället där vi ska hoppa..Och jag kan säga de att de var fruktansvärt högt!!!! Men bokade de gjorde vi, jag, Jossan och Hanna..Och på tisdag ska vi hoppa, är de tänkt iallafall! Efter bokningen blev det ett litet kort skyttepass, som för min del gick sådär..Sen väntade vila och en liten powernap tills middagen var klar. Nu har vi nyss kollat klart på filmen och ska snart krya ner i sängen och säga godnatt för idag!

Bild från skyttepasset.

Hoppas att ni där hemma har de lika bra som vi har de här, för nu ska vi bara njuta av den sista veckan här i vinterparadiset! / Linn

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar